Ons bier

Hieronder een overzicht van onze bieren. Deze bieren worden het meest gebrouwen maar we laten ons wel eens verleiden tot het brouwen van een fantasie bier. Soms pakt dat heel verrassend uit wat ons weer ideeën geeft voor een volgend bier.

TRIPEL

Seth’s Tripel wordt gebrouwen uit drie soorten mout met nobele hopsoorten en een uitgekiende gist. Deze Tripel heeft een zachte bitterheid en een licht zoete afdronk. Samen met een alcohol percentage van rond de 9,0% vol is dit een heerlijk bier voor wat koudere tijden, al is deze gekoeld ook heerlijk op een zomeravond.
26 IBU, 9 EBC.

IPA

Seth’s IPA is gebrouwen uit 3 verschillende mouten. Door het gebruik van 4 soorten Amerikaanse hop heeft deze Indian Pale Ale een stevige, maar zachte bitterheid en een heerlijke geur van citrus fruit. Dit bier heeft een alcohol percentage van rond de 5,5% vol.
44 IBU, 10 EBC.

BLOND

Seth’s Blond is een licht fruitig bier met een zachte bitterheid. Door het gebruik van een speciale gist krijgt dit bier een lekkere pittige afdronk. Het alcohol percentage is 6,5% vol.
26 IBU, 10 EBC.

QUADRUPEL

Seth’s Quadrupel is een stevige jongen. Vol van smaak met tonen van caramel en zoethout en mooi bitter.
Door gebruik van 6 soorten mout vormt dit bier een smaak explosie in je mond.
Het alcohol percentage is ongeveer 9,0 % vol.
36 IBU, 38 EBC.

DUBBEL

Seth’s Dubbel is een heerlijk zacht bier, maar vol van smaak en licht bitter. Het bier is gebrouwen met zelf geplukte hop, wat zorgt voor een mooie bitterheid met lichte tonen van bosbes.
Het alcohol percentage is ongeveer 7,3 % vol.
26 IBU, 49 EBC.